Våra specialister är tillgängliga vardagar 08:00-18:00.
Våra specialister är tillgängliga vardagar 08:00-18:00.

Tillverkning av spänntak | sträcktak

Att välja rätt undertaksföretag handlar om mer än bara den avslutande finishen. Det är lika kritiskt att välja företag som använder kvalitetsmaterial, där varje detalj återspeglar hållbarhet och expertis. Ett pålitligt sätt att identifiera detta är genom certifikaten och de initialer av tillverkarens varumärke som är inpräntade på filmerna.

Brilliance Ceiling går steg längre genom egen intern produktion, vilket innebär att vi kan garantera överlägsen kvalitet i varje skede av processen. Detta säkerställer inte bara att materialen håller högsta klass, utan också att projekten avslutas inom utsatt tid.

Vi är stolta över att samarbeta med några av de mest respekterade filmtillverkarna i branschen, såsom:

  • MSD Premium
  • TEQTUM
  • BAUF
  • PONGS
  • DESCOR

Med över 8 års erfarenhet inom undertaksbranschen och en dedikerad produktionsanläggning, väljer vi dessa tillverkare särskilt för filmernas enastående hållbarhet, den imponerande variationen av färger och strukturer, samt möjligheten att producera filmer med en maximal bredd på upp till 5 meter. Vårt förtroende för dessa produkter är så djupt att vi erbjuder en garanti som varar mellan 15 till 25 år. Alla våra franchisetagare, agenter och partners följer vår stränga kvalitetsstandard och använder exklusivt dessa material.

För att säkerställa kontinuitet i kvalitet och leveranstider, behåller vi alltid en generös lagermängd av film, ett brett sortiment av profiler och armaturer, samt alla andra nödvändiga komponenter för takinstallation. Detta eliminerar behovet av långa väntetider på grund av materialbrist eller logistikproblem.

Med Brilliance Ceiling kan du räkna med ett tak som är skräddarsytt efter dina specifika behov, precisionskapad efter exakta mått insamlade av våra erfarna installatörer. Du investerar inte bara i ett tak, utan också i filmens hållbarhet och en ouppnåelig installationskvalitet.