Våra specialister är tillgängliga vardagar 08:00-18:00.
Våra specialister är tillgängliga vardagar 08:00-18:00.

Spänntak med fototryck

Spänntak med fototryck erbjuder en unik möjlighet att kombinera konst med funktionalitet, och skapar en personlig touch i varje utrymme. Genom att applicera högupplösta bilder direkt på spänntakets yta kan man förvandla en vanlig takyta till ett levande konstverk.

Detta gör det möjligt för individer och företag att anpassa sitt inomhusutrymme med valfria bilder – allt från naturscenerier, stadslandskap, abstrakt konst, till personliga foton. Ett molnigt himmelstryck kan exempelvis skapa en illusion av ett öppet utrymme, medan en stjärnhimmel kan skapa en förtrollande nattatmosfär.

Teknologin bakom fototryck på spänntak säkerställer skarpa och livfulla färger som är hållbara och inte bleknar över tid. Dessutom, med dagens avancerade trycktekniker, kan bilderna återges med enastående detaljrikedom och klarhet, vilket ger ett realistiskt och övertygande utseende.

Spänntak med fototryck är inte bara en estetisk fördel; de är också en uttrycksfull plattform. De kan berätta en historia, förmedla ett varumärkes budskap eller helt enkelt fungera som en källa till inspiration. Med nästan obegränsade designalternativ ger dessa tak varje rum en unik identitet och atmosfär.

Begär prisuppgift

+46 76 566 41 97
eller