Våra specialister är tillgängliga vardagar 08:00-18:00.
Våra specialister är tillgängliga vardagar 08:00-18:00.

Pris och kostnad av spänntak

För att få en uppskattning av kostnaden för installationen av ditt önskade spänntak – vänligen ring oss eller lämna ditt telefonnummer. Vi återkommer till dig inom 24 timmar med en kostnadsfri offert.

Kontakt

 

När du överväger att investera i ett Spänntak, finns det några nyckelfaktorer som kan påverka priset på installationen:

  • Storlek och form av ditt rum: Varje utrymme är unikt. Större ytor och komplexa former kan kräva mer material och tid, vilket kan påverka priset.
  • Väggytans beskaffenhet: Väggytan som profilerna fästs på spelar en avgörande roll. Vi väljer fästelement baserat på väggens beskaffenhet för att garantera en stabil och säker installation. Kostnaden kan därför variera beroende på vilken typ av fästelement som behövs.
  • Rummets höjd: För högre tak kan ytterligare installationsåtgärder behövas, som t.ex. byggnadsställningar, för att säkerställa en säker arbetsmiljö. Denna extra försiktighetsåtgärd kan påverka den slutliga kostnaden.
  • Val av material: Från matta och satin till högblanka finishar – ditt materialval kan påverka priset.
  • Designval: Specialdesigner, som stjärnhimlar eller fototryck, kan öka kostnaden.
  • Beställningens storlek: Oavsett om du vill ha ett Spänntak för ditt lilla badrum eller för större utrymmen, kan priset variera. Men kom ihåg, för större projekt kan vi ofta erbjuda förmånligare priser per kvadratmeter.
  • Belysningsinstallation: Planerar du för LED-belysning? Kostnaden kommer att öka på grund av behovet av LED-band, glödlampor och extra elarbete. Våra specialister säkerställer att belysningen installeras korrekt och hållbart.
  • Geografisk plats: Var du bor kan påverka arbets- och transportkostnader.

Då varje Spänntak-projekt är unikt är det bäst att kontakta oss direkt för en exakt offert. Baserat på dina specifikationer och behov kan vi ge dig en skräddarsytt offert som speglar den verkliga kostnaden.

Vänta inte längre, kontakta oss idag och ta reda på hur vi kan förvandla ditt utrymme med ett Spänntak!


Kvalitetscertifikat

Vi använder endast certifierade material för allt vårt arbete, se nedan dokument som bekräftar detta: